AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak kesildiğini görmek

Kahve falında parmak kesildiğini görmek

Kahve falında parmak kesildiğini görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında parmak kesildiğini gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda gayretlerinizin karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında orta parmağının kesildiğini görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine delalettir.

Kahve falında birinin parmağının kesildiğini görmek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine delalettir.

Kahve falında baş parmağın kesilmesini görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, aile içinde husumet gelişeceğine inanılır.

Kahve falında birinin parmaklarının kesildiğini görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında serçe parmağının kesildiğini görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına rivayet eder.

Kahve falında parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir