AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek

Kahve falında parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek

Kahve falında parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek iç huzurunun yerinde olacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, sorunların çabucak halledileceğine, yolculuğa çıkmaya, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağının kesildiğini ve kanadığını gördüyseniz:

  • Sebebi olmayan sinir gerilimleriniz olabilir.

Kahve falında parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinin kesilip kanadığını görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işaret parmağının kanadığını görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine yorulur.

Kahve falında baş parmağının kanadığını görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağın kanadığını görmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine inanılır.

Kahve falında ayak baş parmağının kanadığını görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağını kanatmak yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzük parmağının kanadığını görmek iyi zamanlar geçireceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir