AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş parmak

Kahve falında baş parmak

Kahve falında baş parmak ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, çok kötü günler göreceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye alamet eder.

Kahve falında baş parmak gördüyseniz:

  • İş değişikliği yapmak veya farklı yaratıcı proje ya da hobilerle ilgilenmek niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında baş parmağının çıktığını görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baş parmak öpmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Kahve falında baş parmağını görmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, çok rahat bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında sağ el baş parmak insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ baş parmak sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baş parmak sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında baş parmağının kanadığını görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir