AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş parmağın koptuğunu görmek

Kahve falında baş parmağın koptuğunu görmek

Kahve falında baş parmağın koptuğunu görmek en küçük sorunda parlayacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına yorulur.

Kahve falında baş parmağın koptuğunu gördüyseniz:

  • İlk bakışta cazip görünen finansal başlıklı teklif, öneri veya davaetlarin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında sağ baş parmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında baş parmağı yırtık çorap görmek bir süre bu durumun devam edeceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında baş parmak yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, yeni girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında sol baş parmak görmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, işlerini boşvereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sol baş parmak ticarette şansının yaver gideceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine delalettir.

Kahve falında baş parmağının kanadığını görmek muradına eremeyeceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir