AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin başını kesmek

Kahve falında birinin başını kesmek

Kahve falında birinin başını kesmek en büyük acılarının dineceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında birinin başını kesmek gördüyseniz:

  • Size haberler taşıyan kimseye fazla güvenmemelisiniz.

Kahve falında kılıçla baş kesmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında soğanın başını kesmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın başı kesmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek başı kesmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında baş parmağını kesmek uzun yıllar yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insanın başını kesmek meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında horoz başı kesmek konforunun yerinde olacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında ayak baş parmağını kesmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir