AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk başı kesmek

Kahve falında tavuk başı kesmek

Kahve falında tavuk başı kesmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk başı kesmek gördüyseniz:

  • Eğlence arayışı veya olanağı artıyor.

Kahve falında tavuk başı kesmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında başı olmayan tavuk görmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başı kopmuş tavuk görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tavuk başı görmek kesesinin her daim dolu kalacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına yorulur.

Kahve falında bıçakla tavuk kesmek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavuk kesmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında siyah tavuk kesmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, sıkıntıların azalacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı tavuk kesmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir