AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan başı kesmek

Kahve falında aslan başı kesmek

Kahve falında aslan başı kesmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslan başı kesmek gördüyseniz:

  • Katı bir tutum sergilemeniz, ısrarcı ya da inatçı davranmanız çözümü geciktirebilir.

Kahve falında aslan başı kesmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında aslanın başını okşamak iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına işarettir.

Kahve falında aslan başı görmek yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında aslan kesmek kızgınlıkların geçeceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine delalettir.

Kahve falında birinin başını kesmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz başı kesmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanın başını kesmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, prestij kazanacağına işaret eder.

Kahve falında baş kesmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir