AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanın başını kesmek

Kahve falında düşmanın başını kesmek

Kahve falında düşmanın başını kesmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanın başını kesmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı kişileri kendinize çekiyorsunuz.

Kahve falında düşmanın başını kesmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, para yatıracağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanın boğazını kesmek bolluk ve bereket göreceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanın kafasını kesmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanı kesmek küfürlü söze, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanının boğazını kesmek çok güzel günler geçirileceğine, canının derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanının kafasını kesmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanın saçını kesmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına delalettir.

Kahve falında düşmanını kesmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir