AnaSayfa / Genel / Kahve falında barış akarsuyu görmek

Kahve falında barış akarsuyu görmek

Kahve falında barış akarsuyu görmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine inanılır.

Kahve falında barış akarsuyu gördüyseniz:

  • Aynı hatalara düşmeyin.

Kahve falında barış akarsuyu görmek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil akarsu görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük bir akarsu görmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akarsuda balıklar görmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, galibiyetlerinin artacağına yorulur.

Kahve falında akarsuda yılan görmek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Kahve falında akarsuda yüzmek bekarsa evleneceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akarsuda balık avlamak aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında akarsuyun içine girmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir