AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsuyun içine girmek

Kahve falında akarsuyun içine girmek

Kahve falında akarsuyun içine girmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, şansın yaver gideceğine, sorunlarını aşacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına inanılır.

Kahve falında akarsuyun içine girmek gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları çözebilirseniz, her alanda çok daha rahat hareket edebileceksiniz.

Kahve falında akarsuya girmek başarının düşeceğine, onları okula göndereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akarsuyun içine girmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akarsuyun içinde balık görmek hayırlı işler yapacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında akarsu içinde yılan görmek uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında akarsuya atlamak kuş gibi hafifleyeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında akarsuda görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına yorulur.

Kahve falında akarsuda balık tutmak ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında akarsu yeşillik görmek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir