AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir akarsu görmek

Kahve falında büyük bir akarsu görmek

Kahve falında büyük bir akarsu görmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, aile içinde de bereketin artacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir akarsu gördüyseniz:

  • Aslında aynı şeyleri istiyor veya düşünüyor olsanız bile, ne pahasına olursa olsun size itiraz eden veya yapmanız gereken şeyleri söyleyen kişiler olabilir.

Kahve falında büyük akarsu görmek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, bazı ortak işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında büyük bir akarsu görmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında akarsuda balıklar görmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında akarsu şelale görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine işaret eder.

Kahve falında akarsuda yüzmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına delalettir.

Kahve falında barış akarsuyu görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akarsuda yüzdüğünü görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında deniz ve akarsu görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir