AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsuda balıklar görmek

Kahve falında akarsuda balıklar görmek

Kahve falında akarsuda balıklar görmek güzel günler geçireceğine, kişinin muradına ereceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akarsuda balıklar gördüyseniz:

  • Mevcut bir düzenleme veya planın kendi kendini geliştirmesi için daha fazla araştırma yapılması gerekiyor.

Kahve falında akarsuda balık avlamak üzüntünden sağlığından olacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine delalet eder.

Kahve falında akarsuda elle balık tutmak eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, neredeyse kahrolacağına rivayet eder.

Kahve falında akarsuda balık tutmak kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına delalet eder.

Kahve falında akarsuyun içinde balık görmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında akarsuda balık görmek uzun süre işsizlik çekeceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere inanılır.

Kahve falında akarsuda balıklar görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında akarsu içinde balık görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akarsudan balık tutmak kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir