AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsuda yılan görmek

Kahve falında akarsuda yılan görmek

Kahve falında akarsuda yılan görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında akarsuda yılan gördüyseniz:

  • Sizden beklenenin üzerinde gayret göstermeniz durumunda takdir görebilir veya insanların ilgisini çekebilirsiniz.

Kahve falında akarsu içinde yılan görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında akarsuda yılan görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Kahve falında akarsu yatağı görmek iş hayatının düzeleceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına delalettir.

Kahve falında akarsudan geçmek edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akarsuya girmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında akarsuda balık tutmak işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında akarsuya atlamak maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında akarsuya taş atmak kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir