AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsuda yüzmek

Kahve falında akarsuda yüzmek

Kahve falında akarsuda yüzmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akarsuda yüzmek gördüyseniz:

  • Sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Kahve falında akarsuda yüzmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derin akarsuda yüzmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında akarsuda yüzdüğünü görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalet eder.

Kahve falında büyük bir akarsu görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında akarsudan balık tutmak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akarsuda çamaşır yıkamak güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine inanılır.

Kahve falında akarsuda halı yıkamak gıybet edeceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Kahve falında akarsuyun içinde balık görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, daha geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir