AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bardağından su içmek

Kahve falında birinin bardağından su içmek

Kahve falında birinin bardağından su içmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sermaye elde edeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin bardağından su içmek gördüyseniz:

  • Bir süre yalnız kalmanız size gerçekleri gösterebilir.

Kahve falında kirli bardaktan su içmek onlara galip geleceğine, kazancının da eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir bardaktan su içmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına yorulur.

Kahve falında birinin bardağından su içmek zor zamanlar yaşanacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yarım bardak su içmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında iki bardak su içmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına işarettir.

Kahve falında bardak su içmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında bardaktan kana kana su içmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında bardak dolusu su içmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, dik durmaya çalışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir