AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynı bardaktan su içmek

Kahve falında aynı bardaktan su içmek

Kahve falında aynı bardaktan su içmek yüzünün de güleceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aynı bardaktan su içmek gördüyseniz:

  • Yani bir olay sizin için önem arz ediyorsa, önemlidir.

Kahve falında aynı bardaktan su içmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynı bardaktan çay içmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına tabir olunur.

Kahve falında aynı bardaktan içmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında aynı kaptan su içmek bolluğun sürekli olacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine inanılır.

Kahve falında bardakta su içmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına işaret eder.

Kahve falında bardaktan su içmek yeni kişilerle tanışacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bardakla su içmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında çeşmeden bardakla su içmek çocuklar gibi şen olacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir