AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak toplamak

Kahve falında bardak toplamak

Kahve falında bardak toplamak kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, güzel bir hayat süreceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, kötü sözler duylacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bardak toplamak gördüyseniz:

  • Uyarı veren konuları önemsemelisiniz.

Kahve falında kırık bardak toplamak yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında bardak topladığını görmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çay bardağı toplamak fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bardak toplamak yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında boş bardak toplamak sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında bardak kırıkları toplamak şans ve kısmet elde edeceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine yorulur.

Kahve falında cam bardak toplamak dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında çay bardağında çay içmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir