AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak topladığını görmek

Kahve falında bardak topladığını görmek

Kahve falında bardak topladığını görmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bardak topladığını gördüyseniz:

  • Sizden haber ya da yakınlık bekleyen birisi, size belli etmemekle birlikte içten içe yıkılıyor.

Kahve falında kırık bardak toplamak hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bardak topladığını görmek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında çay bardağı toplamak bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına inanılır.

Kahve falında bardak toplamak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında cam bardak toplamak çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş bardak toplamak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalettir.

Kahve falında bardak kırıkları toplamak başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında bulaşık bardak yıkamak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir