AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay bardağı toplamak

Kahve falında çay bardağı toplamak

Kahve falında çay bardağı toplamak hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, acı veren kazalara, malına gelecek zarara, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çay bardağı toplamak gördüyseniz:

  • Birbirine zıt fikirleri, olayları ya da konuları aynı potada eritmek veya değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında çay bardağı toplamak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bardağın içinde çay görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yarım bardak çay görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına delalettir.

Kahve falında çay bardağı almak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, hızlanacağına delalet eder.

Kahve falında kırık çay bardakları görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında boş çay bardağı kırmak eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bardağa çay doldurduğunu görmek kazanç kapılarının açılacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalet eder.

Kahve falında dolu çay bardağı görmek bolluğun sürekli olacağına, yeni bir haneye sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir