AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam bardak toplamak

Kahve falında cam bardak toplamak

Kahve falında cam bardak toplamak iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında cam bardak toplamak gördüyseniz:

  • Eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında cam bardak toplamak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında cam bardak hediye almak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında cam çay bardağı görmek irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında cam bardağı kırmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında cam bardakta su görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam bardakların kırıldığını görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında cam bardak düşürmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam bardak çay içmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir