AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık bardak toplamak

Kahve falında kırık bardak toplamak

Kahve falında kırık bardak toplamak makamının sarsılmayacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, kurulu düzenin bozulacağına, bol rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık bardak toplamak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme fırsatını kaçırmamalısınız.

Kahve falında kırık bardak toplamak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalettir.

Kahve falında bardak kırıkları toplamak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında cam bardak kırıkları görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bardak kırığı görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam bardak kırığı görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına işaret eder.

Kahve falında bardak kırık görmek yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık bardaktan su içmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, kul hakkına girmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık bardak bulmak ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir