AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak kırıkları toplamak

Kahve falında bardak kırıkları toplamak

Kahve falında bardak kırıkları toplamak uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerinin çok açılacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bardak kırıkları toplamak gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz, işleriniz ya da aşk hayatınızla ilgili konularda gerçeklerin anlaşılmasını sağlayacak ipuçları yüzünü gösterebilir.

Kahve falında bardak kırıkları toplamak maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık bardak toplamak kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında kırık bardak atmak yıpranacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine işarettir.

Kahve falında cam bardak kırığı görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık cam bardak görmek işlerinin günden güne bozulacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık bardak görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık bardakla çay içmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bardağın kırık olduğunu görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir