AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabak ve bardak görmek

Kahve falında tabak ve bardak görmek

Kahve falında tabak ve bardak görmek başarı kazanılacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, sağlık sorunun kalmayacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına alamet eder.

Kahve falında tabak ve bardak gördüyseniz:

  • Özel olarak görüşeceğiniz bir kişinin belli amaçlarınızı gerçekleştirmenizi sağlamanızda faydası olabilir.

Kahve falında çay bardağı ve çay tabağı görmek daha çok saygı ve destek göreceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında tabak ve bardak görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında bardak tabak kırmak sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabak bardak almak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Kahve falında cam tabak bardak görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabak bardak kırmak zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına yorulur.

Kahve falında tabak bardak görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bardak ve tabak kırmak kişinin her türlü zenginliğine, kendisi ile baş başa kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir