AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlak bardaktan su içmek

Kahve falında çatlak bardaktan su içmek

Kahve falında çatlak bardaktan su içmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, güllük gülistanlık olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında çatlak bardaktan su içmek gördüyseniz:

  • Yeni yerler, uğraşılar veya kişiler önünüzde yeni ufuklar açabilirler.

Kahve falında çatlak bardaktan su içmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında çatlak cam bardak görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, net bir bakış açısı kazanacağına yorulur.

Kahve falında çatlak çay bardağı görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında çatlak bardak görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, kısmetlerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bardak bardak su içmek istediği makama geleceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir bardak su içmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine alamet eder.

Kahve falında bardak su içmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık bardakta su içmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir