AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak kırılmak

Kahve falında bardak kırılmak

Kahve falında bardak kırılmak işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bardak kırılmak gördüyseniz:

  • Düşünebileceğiniz bir yere giderek seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında bardak kırıldığını görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında su bardağının kırıldığını görmek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine inanılır.

Kahve falında kırılan bardak görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bardak kırılmak hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında bardağın kırıldığını görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının bardak kırıldığını görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına yorulur.

Kahve falında bardak kırıldığını duymak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış cam bardak görmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir