AnaSayfa / Genel / Kahve falında su bardağının kırıldığını görmek

Kahve falında su bardağının kırıldığını görmek

Kahve falında su bardağının kırıldığını görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, hastalıklarının son bulacağına, kısmetlerinin açılacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, elindeki imkanların artacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında su bardağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Gerçekleri çarpıtmamakta fayda var.

Kahve falında su bardağının kırıldığını görmek ekmeğine leke süreceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış çay bardağı görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının bardak kırıldığını görmek yarınlarına umutla bakacağına, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına işaret eder.

Kahve falında cam bardağın elinde kırıldığını görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çay bardağının kırıldığını görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bardak kırıldığını duymak maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına işaret eder.

Kahve falında kırılmış bardaklar görmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bardağın kırıldığını görmek diploma ve meslek sahibi olacağına, borçlanılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir