AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak kırıldığını duymak

Kahve falında bardak kırıldığını duymak

Kahve falında bardak kırıldığını duymak kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına yorulur.

Kahve falında bardak kırıldığını duymak gördüyseniz:

  • Erkek iseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Kahve falında bardak kırıldığını duymak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına işaret eder.

Kahve falında bardak kırılmak karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bardağın kırıldığını görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine inanılır.

Kahve falında kırılmış çay bardağı görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış bardak görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kırılmayan bardak görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bardak kırıldığını görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında kırılmış bardaklar görmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir