AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş fırlatmak

Kahve falında taş fırlatmak

Kahve falında taş fırlatmak kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, sevinileceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Kahve falında taş fırlatmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sessizliği veya size tepki vermeden kendi işleriyle uğraşıyor görüntüsünü detaylandırmanızda fayda var.

Kahve falında taş fırlatmak problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine taş fırlatmak fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, ağız tadı ile yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tepsi fırlatmak daha rahat şekilde tüketim yapacağına, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk para fırlatmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek fırlatmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, bir şeyden zarar görmeye işaret etmektedir.

Kahve falında anahtar fırlatmak yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ok fırlatmak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sabun fırlatmak çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir