AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak düşürmek

Kahve falında bardak düşürmek

Kahve falında bardak düşürmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, tüm keyfinin kaçacağına, adeta havalara uçacağına, makbul olan mallara kavuşacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bardak düşürmek gördüyseniz:

  • Duygusal nedenler yapılması gerekenleri yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında bardağın yere düştüğünü görmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında çay bardağı düşürmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bardak düştüğünü görmek fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinden bardak düşürmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında bardağı düşürmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya yorulur.

Kahve falında bardak düşürmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam bardak düşürmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş bardak görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir