AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş bardak görmek

Kahve falında gümüş bardak görmek

Kahve falında gümüş bardak görmek istediği projeleri yapamayacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş bardak gördüyseniz:

  • Taraf olmak istemediğiniz halde sizi sinirlendirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında gümüş bardak görmek kazancın düşeceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye zinciri görmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş taşlı kolye görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, sıkıntılara neden olacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş madeni görmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş gri araba görmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın ve gümüş bileklik görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine yorulur.

Kahve falında gümüş dükkanı görmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş kaybetmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir