AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinden bardak düşürmek

Kahve falında elinden bardak düşürmek

Kahve falında elinden bardak düşürmek hayırlı işlere girişileceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına delalet eder.

Kahve falında elinden bardak düşürmek gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz bir hayli ilginç olabilir.

Kahve falında elinden bardak düşürmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği elinden düşürmek tüm özlemini gidereceğine, rakipleri mağlup edeceğine işarettir.

Kahve falında elinden bişey düşürmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu elinden düşürmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurtayı elinden düşürmek özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinden bebek düşürmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşen birinin elinden tutmak kazancının günbegün artacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında elinden ekmek düşürmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir