AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam bardak düşürmek

Kahve falında cam bardak düşürmek

Kahve falında cam bardak düşürmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, kötü düşmana, rahata ereceğine, mutlu olacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında cam bardak düşürmek gördüyseniz:

  • En iyi bildiğiniz veya en iyi yaptığınız şeyleri üstlenmelisiniz.

Kahve falında cam bardak düşürmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam bardak dizmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına tabir olunur.

Kahve falında cam çay bardağı kırmak herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına delalet eder.

Kahve falında cam bardak yıkamak kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında cam bardak görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına işarettir.

Kahve falında cam bardakta su vermek umutlarını kaybedeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında cam bardağa su doldurmak fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam bardak vermek hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir