AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay bardağı düşürmek

Kahve falında çay bardağı düşürmek

Kahve falında çay bardağı düşürmek sorunların zor bir durum yaşatacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında çay bardağı düşürmek gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirebilecek işleri veya parasal kazanç sağlayabilecek fırsatları araştırabilirsiniz.

Kahve falında çay bardağı düşürmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çay içilmiş bardak görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz çay bardağı görmek duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bardaklarda çay görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, ayıplanacağına delalettir.

Kahve falında başkasının bardağından çay içmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çay bardağından çay içmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çay bardağı ve çay görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına inanılır.

Kahve falında çay bardağı hediye almak umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir