AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardağı düşürmek

Kahve falında bardağı düşürmek

Kahve falında bardağı düşürmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına inanılır.

Kahve falında bardağı düşürmek gördüyseniz:

  • Arzularınıza kavuşabilmeniz için bir süre daha beklemelisiniz.

Kahve falında cam bardak düşürmek kişinin kötü günler geçireceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinden bardak düşürmek evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına işarettir.

Kahve falında bardak düşürmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına alamet eder.

Kahve falında bardak düştüğünü görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bardağı düşürmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına işaret eder.

Kahve falında bardağın yere düştüğünü görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çay bardağı düşürmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bardak tabak yıkamak emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir