AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak düştüğünü görmek

Kahve falında bardak düştüğünü görmek

Kahve falında bardak düştüğünü görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, dertlerine çare bulacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine alamet eder.

Kahve falında bardak düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı endişeleriniz veya kötümser düşünceleriniz nedeniyle, yolunda giden işleri bozmamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında bardak düşürmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine alamet eder.

Kahve falında bardak düştüğünü görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, hastalıklarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında çay bardağı düşürmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına alamet eder.

Kahve falında bardağın yere düştüğünü görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, aşının da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında cam bardak düşürmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinden bardak düşürmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bardağı düşürmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında çok bardak görmek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir