AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok bardak görmek

Kahve falında çok bardak görmek

Kahve falında çok bardak görmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, kul hakkına girmeyeceğine, kişinin can derdine düşeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına alamet eder.

Kahve falında çok bardak gördüyseniz:

  • Kafanızı netleştirip bazı seçimler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında çok bardak kırmak evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına alamet eder.

Kahve falında içi çay dolu bardak görmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kulplu bardak görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bardak kırığı görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına delalet eder.

Kahve falında bardağın içinde çay görmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında çay içilmiş bardak görmek inancından sapacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil cam bardak görmek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında ölüden bardak almak büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir