AnaSayfa / Genel / Kahve falında balgam çıkarmaya çalışmak

Kahve falında balgam çıkarmaya çalışmak

Kahve falında balgam çıkarmaya çalışmak endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, evlatlarının hayrını göreceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında balgam çıkarmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Boşa para harcamak sevdiğiniz kişiyle aranızda sorun yaratabilir.

Kahve falında balgam çıkarmaya çalışmak hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazından balgam çıkarmak eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah balgam çıkarmak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ağız dolusu balgam çıkarmak herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan balgam çıkarmak karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan balgam çıkarmak zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil balgam çıkarmak elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğazdan balgam çıkarmak birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir