AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak dolusu su görmek

Kahve falında bardak dolusu su görmek

Kahve falında bardak dolusu su görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, mutlu ilişkiler kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bardak dolusu su gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapabilir, yeni yerler görebilir, yeni alanlara açılabilirsiniz.

Kahve falında bardak dolusu su görmek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bardak dolusu su içmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına delalettir.

Kahve falında bardak dolusu süt görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında ağız dolusu su kusmak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında leğen dolusu su görmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına delalettir.

Kahve falında bir oda dolusu su görmek huzurunun kaçacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oda dolusu su görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küvet dolusu su görmek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir