AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardaktan kana kana su içmek

Kahve falında bardaktan kana kana su içmek

Kahve falında bardaktan kana kana su içmek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında bardaktan kana kana su içmek gördüyseniz:

  • Parayla ilgili şeylerde şanslısınız.

Kahve falında bardaktan kana kana su içmek kısa sürecek bir işe gireceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına inanılır.

Kahve falında bardaktan kana kana su içtiğini görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kana kana soğuk su içmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında su kana kana su içmek kazancının günden güne düşeceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında su içmek kanamamak sevilen bir kişi olunacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çeşmeden kana kana su içmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, böylece kendine güveneceğine alamet eder.

Kahve falında şişeden kana kana su içmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kana kana su içmek doymamak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, rahata kavuşmaya tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir