AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak atıp kırmak

Kahve falında bardak atıp kırmak

Kahve falında bardak atıp kırmak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, garanti olacak makama oturacağına, üzüntülerin günden güne artacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardak atıp kırmak gördüyseniz:

  • Biraz huzurla nefes almaya ne çok ihtiyacımız var.

Kahve falında bardak atıp kırmak eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında bardağı atıp kırmak zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında rakı bardağı kırmak büyük paralar kazanılacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına delalet eder.

Kahve falında bardağı kırmak uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, huzurun kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabak bardak kırmak edilen duaların tutacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında su dolu bardak kırmak neşeleneceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde bardak kırmak geçim kolaylığı içinde olacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında su bardağı kırmak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir