AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evinde bardak kırmak

Kahve falında başkasının evinde bardak kırmak

Kahve falında başkasının evinde bardak kırmak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük ses getireceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde bardak kırmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Kahve falında başkasının evinde bardak kırmak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su bardağı kırmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında cam bardağı kırmak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, pişmanlığa alamet eder.

Kahve falında bilerek bardak kırmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında porselen bardak kırmak uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının bardağı kırmak kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına rivayet eder.

Kahve falında bardak atıp kırmak sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çok bardak kırmak tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, kendisine kızacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir