AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere düşürmek

Kahve falında yere düşürmek

Kahve falında yere düşürmek afiyette olacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, heveslerinin de azalacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya tabir olunur.

Kahve falında yere düşürmek gördüyseniz:

  • Sıkıntılarınızı dostlarınıza açmadığınız için kendinizi çaresiz durumda görebilirsiniz.

Kahve falında yere düşen birini görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğu yere düşürmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yere düşürmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına delalettir.

Kahve falında yumurtayı yere düşürmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında yere düşüp kalkmak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek yere düşürmek kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yere düştüğünü görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonun yere düştüğünü görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir