AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay bardağı kırıldığını görmek

Kahve falında çay bardağı kırıldığını görmek

Kahve falında çay bardağı kırıldığını görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında çay bardağı kırıldığını gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde her zamankinden daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında çay bardağının kırıldığını görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çay bardağı kırıldığını görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, dertlerine derman arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırılmış çay bardağı görmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine rivayet eder.

Kahve falında bir bardak çay içmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında bardağın içinde çay görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında çay bardağı toplamak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarım bardak çay içmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam bardakta çay içmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir