AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki bardağı kırmak

Kahve falında içki bardağı kırmak

Kahve falında içki bardağı kırmak eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, terfi edeceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içki bardağı kırmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya sevdiğiniz kişileri ilgilendiren konularda gerilimler yaşanabilir.

Kahve falında içki bardağı kırmak sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında içki şişesi kırmak yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bardakta içki görmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında bardaktan içki içmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında içki bardağı görmek iç açıcı sözlere, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının bardağı kırmak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tabak bardak kırmak sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kupa bardak kırmak iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, çok yoğun çalışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir