AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoda tırnak kesmek

Kahve falında banyoda tırnak kesmek

Kahve falında banyoda tırnak kesmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, para sahibi olacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, zengin olunacağına yorulur.

Kahve falında banyoda tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri test edebilirsiniz.

Kahve falında banyoda tırnak kesmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün tırnağını kesmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının ayak tırnağını kesmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnak kesmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında bir başkasının tırnağını kesmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında oğlunun tırnağını kesmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü tırnağı kesmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, daha bir sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir