AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün tırnağını kesmek

Kahve falında ölünün tırnağını kesmek

Kahve falında ölünün tırnağını kesmek işlerinden de geri kalacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine işarettir.

Kahve falında ölünün tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Ailenizle veya sizin için özel bir kişiyle yapacağınız planlar duygusal anlamda ilişkiyi derinleştirebilir.

Kahve falında ölünün tırnak kesmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin tırnağını kesmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün tırnağını kesmek hakkıyla kazanca, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü tırnağı kesmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalettir.

Kahve falında birinin tırnak kesmek çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kendi tırnağını kesmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, ticaretinin gelişeceğine yorulur.

Kahve falında saç ve tırnak kesmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından tırnağı kesmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir