AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü tırnağı kesmek

Kahve falında ölü tırnağı kesmek

Kahve falında ölü tırnağı kesmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, kazancının helal para olacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü tırnağı kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler üzerinizde baskı kurabilir ya da bazı işleri yapmanızın asıl nedeni olabilir.

Kahve falında ölü tırnağı kesmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün tırnak kesmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, kazancın günden güne düşeceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinin tırnağını kesmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün tırnağını kesmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin tırnağını kesmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnağı kesmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi tırnaklarını kesmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine alamet eder.

Kahve falında ayak tırnağını kesmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir