AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun tırnağını kesmek

Kahve falında oğlunun tırnağını kesmek

Kahve falında oğlunun tırnağını kesmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler öneri, tavsiye ya da yorumlarınıza ihtiyaç duymuyor veya sizi yanlış anlıyor olabilir.

Kahve falında oğlunun tırnağını kesmek büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bıçakla tırnak kesmek hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü tırnağı kesmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında köpeğin tırnaklarını kesmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine yorulur.

Kahve falında ayak tırnağının kesmek onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarını dipten kesmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnak kesmek törpülemek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir