AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda jilet görmek

Kahve falında ağızda jilet görmek

Kahve falında ağızda jilet görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızda jilet gördüyseniz:

  • Başka kişilerin hayatlarına müdahale etmeniz için sizi cesaretlendiren kişiler olabilir.

Kahve falında ağızda jilet görmek sözünde duracağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kollarına jilet atmak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya yorulur.

Kahve falında kolunu jiletle kesmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birisi tarafından jiletlenmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında jiletle kesildiğini görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında jiletle elini kesmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine rivayet eder.

Kahve falında jiletle bacaklarını almak anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kırık jilet görmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir