AnaSayfa / Genel / Kahve falında kollarına jilet atmak

Kahve falında kollarına jilet atmak

Kahve falında kollarına jilet atmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, her zaman hak ettiğini alacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kollarına jilet atmak gördüyseniz:

  • Belli işler veya yatırım fırsatları ilginizi çekebilir.

Kahve falında koluna jilet atmak yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine delalet eder.

Kahve falında kollarına jilet atmak sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında kolunu jiletle kesmek dertlerinden kurtulacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüze jilet atmak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında kola jilet atmak yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında jilet atmak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında jiletle tüylerini almak değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında jiletle bacaklarını almak duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, ticarette ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir